Privatlivspolitik for Nordisk Kaktus Selskab

Nordisk Kaktus Selskab er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Nordisk Kaktus Selskab, og de services der tilbydes. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Nordisk Kaktus Selskabs behandling af dine personoplysninger. Nordisk Kaktus Selskab behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 

1. Hvornår indsamler og anvender Nordisk Kaktus Selskab dine personoplysninger

Nordisk Kaktus Selskab indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du indmelder dig som medlem af Nordisk Kaktus Selskab. Her indsamler vi oplysning om dit navn, mailadresse og evt. adresse. Oplysning vedrørende din adresse er frivillig for digitale medlemmer, men nødvendig for medlemmer, der modtager medlemsbladet på papir.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem.

 

2. Hvornår videregiver Nordisk Kaktus Selskab dine personoplysninger

Nordisk Kaktus Selskab videregiver aldrig dine personoplysninger sporadisk til en tredjepart.​

Videregivelsen vil kun ske, hvis det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til årsmøde og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Nordisk Kaktus Selskab.

3. Hvordan beskytter Nordisk Kaktus Selskab dine personoplysninger

Nordisk Kaktus Selskab har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Nordisk Kaktus Selskab kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Nordisk Kaktus Selskabs sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til dine personlige oplysninger, som Nordisk Kaktus Selskab råder over, kan du rette henvendelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til foreningens sekretær på mobil 22523208.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Nordisk Kaktus Selskab råder over. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Nordisk Kaktus Selskab om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Nordisk Kaktus Selskab er betinget af, at du afgiver og opdaterer de påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

 

5. Hvor længe opbevarer Nordisk Kaktus Selskab dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Nordisk Kaktus Selskab gemmes dine personoplysninger, så længe du er medlem af foreningen.

Melder du dig ud af Nordisk Kaktus Selskab slettes dine personoplysninger på hjemmesiden og på vores medlemsliste.

Vores medlemsliste på foreningens hjemmeside, som der kun gives adgang til med login, opdateres to gange om året. Hvis du ønsker at oplysningerne om dig på denne liste skal slettes straks ved en evt. udmeldelse bedes du oplyse os om dette.

6. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Nordisk Kaktus Selskab – Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – mobil 22523208.

Bestyrelsen i Nordisk Kaktus Selskab v. Finn Larsen

Yderligere information