Bliv medlem af NKS
I en tid med global opvarmning og stigende trusler mod vores natur og miljø, er det vigtigt, at der eksisterer små foreninger, som har det formål at skabe interesse om vores planter og dyreliv.
Nordisk Kaktus Selskab er ikke en miljø-forening, men et sted for mennesker som interesserer sig for kaktus og andre sukkulente planter. Netop disse planter er stærkt truede af forskellige ydre påvirkninger.
Vi, der er medlem af NKS finder disse planter så spændende og udfordrende både med hensyn til deres udformning, pasning  og sjældenhed, at det ville være en katastrofe, hvis de forsvandt.
Hvis du også deler denne interesse, ville det måske også være spændende at dele den med andre ?
Bliv derfor medlem af NKS.

Hvad omfatter et medlemskab ?

Som medlem af Nordisk Kaktus Selskab får du bl.a.:

  •  Adgang til vores hjemmeside med artikler, forum og fotogalleri.

  • Mulighed for at deltage i en  række aktiviteter arrangeret af foreningen, herunder medlemsmøder med salg af planter, foreningens hyggelige årsmøde med bl.a. salg af planter.

  • Skal du købe kaktus eller sukkulenter er Nordisk Kaktus Selskab det rigtige sted. Mange medlemmer producerer planter som kan erhverves til absolut rimelige priser.

Hvad koster det at blive medlem ?  

Et medlemsskab strækker sig over 12 måneder uanset hvornår du melder dig ind og du får automatisk en reminder-mail cirka en måned før at kontingentet skal fornys. Et digitalt medlemsskab koster kr. 75,- /år eller kr. 200,- hvis du ønsker at modtage et blad i papirformat.

Hvordan bliver jeg medlem ?

Det er let. Du henvender dig til foreningens sekretær/webmaster Finn Larsen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 22523208.

Du vil herefter modtage oplysninger om hvorledes du indbetaler dit kontingent.
Når vi har modtaget din indbetaling modtager du som digitalt medlem:

  • - 3 poser med frø
  • - Kode til hele hjemmesiden og hermed adgang til medlemsbladene som pdf-fil

Venlig hilsen
NKS bestyrelse

 

 


 

 

 

Yderligere information