Bliv medlem af NKS
Har du lyst til at hjælpe andre medlemmer med deres planter? Du har sikkert en forkærlighed for en bestemt gruppe planter, som du ved en hel masse om og er rigtig god til at dyrke. Del dine erfaringer med andre og bliv NKS-konsulent. Send en lille beskrivelse af dig selv og dine planter til webmaster, og det vil blive lagt ind på denne side. Du behøver ikke at fremstå med navn og adresse, men en email adresse vil være nok.


Tilmeldte Konsulenter:

Michael Nielsen: Erfaring med : Euphorbia og generelt sukkulenter fra Øst afrika ( Somalia), mexicanske kaktus - living rock gruppen med fokus på Ariocarpus.   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Finn Larsen: Jeg har erfaring med dyrkning af de fleste kaktus og  erfaring med podning - planpodning, kilepodning og frøplantepodning. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bjarne Kjempff: Jeg har erfaring med dyrkning af de fleste kaktus og  sukkulenter. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hans Grønlund: Jeg har erfaring med dyrkning af kaktus og andre sukkulenter i vindueskarm og på altan. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peer Kammer Hansen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .  Jeg har erfaring med bestøvning, frøbehandling, såning og anden formering af mange forskellige plantegrupper.

 

Yderligere information